Bröllopsfotografering utomhus

Att ta bröllopsfotografier utomhus i naturen leder till väldigt mycket snyggare och bättre bilder. Det är roligare att ha naturen runt omkring, även om man gör den lite suddig. För att få de allra bästa bilderna bör man få en professionell fotografs råd och framförallt hjälp med fotograferingen för att det ska bli så bra som möjligt.

När min syster gifte sig så gick hon hjälp av Ida Bygdén, som driver Ida Bygdén Photography i Örnsköldsvik. Och hon tog fotografier i en jättefin alle och även om man mest ser bakgrunden som suddigt så ser man ändå färgerna och det gör stor skillnad. Tycker definitivt att det är något alla borde göra i ett sådant läge, se till att få hjälp av en professionell fotograf från Örnsköldsvik istället för att bara låta någon familjemedlem eller vän ta bilderna, om det då inte är så att de är väldigt duktiga.

Jag är nästan säker på att jag kommer att anlita Ida Bygdén Photography som fotograf inför mitt bröllop också. Tyckte så mycket om bilderna. De var mjuka men tydliga och med mycket pastellfärger, hur fint som helst. Ja, det är precis det jag vill ha. Sen kommer det nog dröja ganska många år innan jag går och gifter mig så vet inte om Ida Bygdén fortfarande kommer att jobba som fotograf då, får väl se. Eller så får jag ta och hitta någon att gifta mig med här och nu i alla fall, bara för att få de snygga bilderna.