Catering i en herrgårdsträdgård

Samtidigt som det kan vara väldigt mysigt att sitta inne i en restaurang så är det ibland ännu mysigare att sitta ute i närheten till naturen. Speciellt om det finns någon fin utsiktsplats eller en fint anlagd trädgård som man kan sitta i för sin fest, då kan det vara minst lika mysigt. Gäller det en stor fest eller något annat sådant firande kan det till och med bli nödvändigt med en utomhusfest med catering för att alla ska få plats. För att det är svårt att få plats med 100 personer, eller ens 70 personer, inne i en restaurang, om det inte är en väldigt stor restaurang då.

När vi hade vår bröllopsfest så hade vi den utomhus och då var det i en trädgård på en herrgård, otroligt vackert. Vi beställde catering från Kockar Hemma i Norrköping och det var väldigt gott. Trodde inte ens att det fanns några restauranger som erbjöd catering i Norrköping tidigare men tydligen fanns det. Och vilken catering sen.

De hade så många olika sorters rätter och alla jag smakade av var goda. Det fanns mycket vegetariskt och veganskt också, vilket kan ske inte är lika viktigt för alla men som det var för oss eftersom väldigt många av mina vänner och min mans också är vegetarianer så det var kul att det fanns goda rätter och flera olika för dem också att välja mellan.

Så Kockar Hemma, stark rekommendation för dem. De har en restaurang där man kan sitta också men en mysig uteservering, vilket kanske passar för lite mer vardagsbruk och vardagliga tillfällen. Men jag rekommenderar att sitta i herrgårdsträdgårdar också och beställa deras catering, det blir aldrig fel, om det inte är dåligt väder så förstås.