Catering för trädgårdsfester

Att om somrarna kunna beställa catering för att kunna sitta utomhus mitt i naturen och äta istället för att vara instäng i en liten med mysig restaurang är verkligen att föredra. Det är inte bara otroligt mysigt med catering utan väljer du rätt restaurang att beställa ifrån kan det även bli hur gott som helst, som en buffé, som en av de bästa bufféerna du har ätit.

I Mölnlycke finns Matinspiration, en restaurang som erbjuder catering både med smörgåstårtor och med tallrikar med en mängd olika pålägg och saker som man skulle kunna leva på. Det är sådant som man skulle kunna äta varje dag i flera veckor utan att tröttna utan fortfarande tycka att det smakar gott. Det blir så mycket variation också. De har dessutom låga priser, vilket aldrig är fel.

Nej, men vi kom över Matinspiration i Mölnlycke för catering första gången för omkring ett år sedan. Ett och ett halvt år sedan blir det eftersom det var på sommaren. Vi skulle ha 50-års fest utomhus med boule och kubb och sånt och det kändes inte alls som att det var vidare lockande att inte ha några riktig mat för att alla då skulle gå och bli alldeles för hungriga.

Så vi frågade runt efter tips på mat och fick tips på Matinspiration. Ringde och pratade med dem och beställde nästan direkt cateringen från dem, kände att de verkade pålitliga och bra och efter att vi på festen fick testa och äta av maten så väljer vi nu dem varje gång vi ska beställa catering i Mölnlycke igen, oavsett om det är till stora eller små evenemang och festar där vi inte orkar laga maten själva.